"Audiatur et altera pars." (Seneca)

2020. március 22., vasárnap

Rettegés

Orbán Viktor kivárt, mint 2015-ben, hogy mi lesz ebből a világkampányból, a koronavírus hisztériából. Aztán az élére állt, mint 2015-ben a migráns áradat kapcsán és a javára fordította. Most is ugyanez van, ha a nép rettegni akar, akkor olyat fog kapni a magyar nép, hogy csuda. Jobban fog félni, mint ha az ellenzék rettegtetné az országot, ahogy a nyugati mainstream akarja.
Sajnos evangelizátorok minden hülyeségnek lesznek. Sokan közösen félnek valami olyantól, amit nem tudnak, nem ismernek, de nemzetközileg a marketing eszközeivel felépítettek, igazi BRAND lett. Maga a Halál. Szinte tökéletes, önként álltak össze az ország rettegői jobb és baloldalon egyaránt. Egy a zászló és az élén most már a miniszterelnök áll. Congratulation.
A néplélek meg olyan amilyen, 2000 év alatt sem változott semmit, ma ugyanúgy keresztre feszítenék Jézus Krisztust. Merjen valaki mást állítani, mint a mainstream. Metoo, Charlie Hebdo és társai... Nem tanult az emberiség semmit. Közösen produkálják a rettegés a félelem tüneteit, ja és a halálfélelembe természetesen bele is halnak.
Éljen a média. Hogy hibás-e? Vajon mikor lesz az amikor, eltörlik azt a konszenzust, hogy az öngyilkosságokról nem írnak, és az is csak egy szórakoztatási eszköz lesz. Minél több olvasó, függő és evangelizátor, annál jobb. Ez a lényeg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése