"Audiatur et altera pars." (Seneca)

2012. június 12., kedd

Ügynökmúlt lezárása Borossal?

A HVG cikket jelentetett meg Boross-sal kenné el végleg a Fidesz az ügynökmúltat? címmel. A cikkben Ungváry Krisztián ír arról, hogy Boross Péter egykori belügyminiszter vezeti majd a Nemzeti Emlékezés Bizottságát. Pont ő, aki azt mondta, hogy "sérült lelkek ambíciója" az ügynökmúlt feltárása. Ez nekem nem szimpatikus és világos üzenet, hogy mit akar a kormány. Tehát csak duma a rendszerváltás lezárása...
A kormány bármit csinálhat 2014-ben, ha ezt nem teszi rendbe, a szavazók nem felejtik el a szavazó fülkékben ezt az ügyet. Aztán jön egy olyan csapat, aki úgy is kiteríti az egész ügyet. Sokaknak áll érdekében a parlamenten belül is mind jobb és bal oldalon is, hogy vége legyen ennek a storynak. A jelenlegi 45 felettiek nagyon aggódnak... Hát csak aggódjanak is. Mert nem csak egy esélyes a történet. De az egyik legvisszataszítóbb Boross Péter arroganciája az ügyben.

Minden embert meg lehet ítélni cselekedetei alapján. Erre valók a bíróságok és az emberek józan paraszt esze. Ha valaki takargat valamilyen kétes dolgot, az már eleve visszázs érzéseket kelt.

Hajrá Ungváry és a többiek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése