"Audiatur et altera pars." (Seneca)

2020. december 14., hétfő

Üzenet: Klára asszony for prime minister?

Olvasni, hogy a DK a legerősebb ellenzéki párt. Olvasni, hogy a többi ellenzéki párt közös listán indulna, mert különben eltűnik a történelmi süllyesztőben. Az ellenzéki pártok életgörbéje lefelé ível. Azaz 2022 után, ebben a jelenlegi ellenzéki misungban szépen feloldódnak. Ha nincs mögöttük milliárdos, nincs mögöttük politikai marketinges csapat, ha a választó nem látja a pártokat, nem is szavaz rájuk. Erre azért elég jó a "járványhelyzet". A Jobbik lassan egy öreg fogatlan emberre hasonlít. Pedig az előző országgyűlési választások előtt a csúcson voltak. Ja volt egy oligarcha, aki húzta a szekeret. 

Javaslom, hogy szerezzenek maguknak egy oligarchát, vagy kettőt-hármat, mert így tényleg megélhetésiek lesznek. Az LMP megszűnt (?), Momentum - csak főváros, Marky-Zay pártja kb 1 fő, Jobbik - lassan csak hamu (tessék toborozni, az utcára menni - ha akarnak valamit), MSZP-Párbeszéd-DK - mindegy, egyre megy, ugyanaz. 

Ha a Jobbik nem szervezkedik, a Momentummal, a maradék és ex-LMP-vel, Marky-Zay-jal, mind szépen gőzzé változik a szemkilövető és nem mellesleg magyarok ellen uszító (2004. december 5.) keze munkája nyomán. Ami az önkormányzatin volt siker az egyszeri, ahogy a mondás tartja: "Egyszer volt Budán kutyavásár!"

Ja és egy üzenet, ha Klára lesz a "prime minister"-jelölt, akkor maradjanak inkább a jelenlegiek. Bocs.

Utóirat: Mégis mikor van alternatíva, kinek lesz esélye, annak, aki bizony nem adja könnyen a derekát, annak aki az élre áll. Felkészülni! Vigyázz! Rajt 2022-re! Most.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése