"Audiatur et altera pars." (Seneca)

2018. január 31., szerda

Cui prodest?

Kinek az érdeke, hogy a jelenlegi kormányzó párt ellenzéke összefogjon? A kormányzó pártnak.

A gömböc túl nagyra nőtt és megöregedett, már nincs ideje apróságokkal, több ellenféllel foglalkozni.Elég csak egy...

De, ha összefogás lesz, akkor biztos, hogy a FIDESZ nyer.

Ezt jó ha tudjátok!

Ember nem lesz, aki ilyen amnéziával rendelkezne. Akinek egykor elege lett az MSZP-SZDSZ világ politikusaiból és most üdvrivalgva szavazna egy ellenzéki összefogásra. SOHA. Akkor inkább a FIDESZ bugyrai. MSZMP utódpártok elvtelen politikusai, amíg ott szuszognak a politika körül a FIDESZ elvtelen politikusai a haszonélvezők.

Persze és jól halad az ellenzéki vezetők megtévesztése. Öreg rókák a háttérben röhögnek és tudják, hogy semmi nem fog változni, mert MEG VANNAK TÉVESZTVE drága ellenzéki hölgyek és urak. LMP, JOBBIK, Momentum, ha szövetségre léptek a DK, PM, MSZP és a többi pénzlenyúló aprósággal, megérdemlitek. MEGÉRDEMLITEK a bukást!

Hogyan is gondolkodik egy a kormánypárttal elégedetlen választó? Vannak ezek az ellenzékiek, az egyiknek ilyen a színe, a másiknak olyan és amikor hatalomra kerülnek a politikai érdekük hirtelen más lesz. Pláne így, hogy előre bejelentik, hogy lehet egymás jelöltjeinek javára visszalépnek. De a választó aki változást szeretne azt gondolja, hogy a Gyurcsányok, Veresjánosok, Draskovicstiborok,  Hunvaldok, Hagyók, Mohácsiviktóriák világa soha ne jöjjön vissza. Nem felejtünk bármennyire is szeretnék sokan. 
Igen, sajnos nem volt a fejekben rendszerváltás Magyarországon a jelenleg is létező életszemlélet a gulyáskommunizmus eredménye. Annyira nem rossz, hogy kimenjek az utcára és forradalmat csináljak. Ugyanaz történik, mint a rendszerváltás előtt. De a rendszerváltás óta semelyik politikai párt nem akarta az állampolgárait eggyel magasabb szellemi szintre emelni. A "majdénmegmondom mi lesz" politikusak a parlamentben meg köszönik szépen jól vannak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése